Programma Cannes 2014 bekend gemaakt

door


Helaas zijn er dit jaar geen inzendingen van Nederlandse bodem geselecteerd door het Gouden Palm Comité. Hieronder het volledige programma met alle geselecteerd films voor 2014.Gouden Palm CompetitieSils Maria door Olivier AssayasSaint Laurent door Bertrand BonelloKis Uykusu (sommeil D'hiver) door Nuri Bilge CeylanMaps To The Stars door David CronenbergDeux Jours,...


Veronica Mars niet in de Nederlandse bioscoop

door


Op 4 maart maakte distributeur Warner Bros NL bekend dat de langverwachte Veronica Mars film niet in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen.


Leverancier Wappzapp wil alternatief bieden voor Netflix

door


Nieuwe Nederlandse leverancier Wappzapp wil alternatief bieden voor Netflix


Oscars 2014 de winnaars

door


Toch een best verrassende avond, met voor ons een verrassende winnaar van de "beste film" namelijk 12 Years a Slave van de regisseur Steve McQueen en producer Brad Pitt. Er was winst voor Kate Blanchett voor haar rol in de film "Blue Jasmine" van Woody Allen.


De Oscars 2014 - Zondag 2 maart 2014

door


De Academy Award ofwel de Oscars woorden elk jaar uitgereikt. Omdat er veel Oscars uitgedeeld worden hebben we een selectie gemaakt van de Oscars die ons het meest interessant lijken en onze voorspelling hieraan gegeven. Je kan de Oscars volgen via kanaal 15 (Film1) voorbeschouwing/rode loper is van 23:00 tot...


the oscars top

Beste filmreleases 2014

door


Wat gaat 2014 als filmjaar brengen? Naar welke filmreleases kijken wij het meest uit?


De allerbeste wensen voor 2014! Update: forum en andere zaken

door


We hebben nog net voor het nieuwe jaar, een forum toegevoegd. En ook het inloggen met Facebook werkt weer. Hoewel soms een klein beetje niet helemaal (onze excuses, we werken er aan dit te perfectioneren, maar Facebook is niet heel erg lief :( ).


Beste kerstfilms 2013

door


Kerstfilms ze mogen natuurlijk niet ontbreken, welke kerstfilms daadwerkelijk uitgezonden gaan worden is nog even afwachten. Als het aan ons ligt zullen de onderstaande films in ieder geval uitgezonden worden!


Ai! Gekloont!

door


Recent ontdekten we dat onze hele site was gekloont naar een ander adres! Daar waren we natuurlijk niet zo heel blij mee, zulk soort dingen zijn slecht voor reputatie.


Ik weet nog goed hoe het ooit allemaal begon.

door


Het begon allemaal met idee om eenvoudig en duidelijk overzicht te bieden van films die uitgezonden worden op de Nederlandse televisie. Het afgelopen jaar heeft de website een vlucht genomen.


Nieuw. Strak. Vloeiend. En oogstrelend!

door


Als het je niet was opgevallen, we hebben een nieuw design.


Ontwerp update!

door


We hebben het ontwerp van onze website een beetje omgegooit. Beter responsive bijvoorbeeld. Maar ook een flink verbeterde laadtijd, een ruimere lay-out. Veel beter bruikbaarheid op mobiele apparaten en een frissere uitstraling in het algemeen. Voor een compleet overzicht, bekijk onze changelog.


Filmrecensenten

door


Beste aankomend filmrecensent.


Doorzoek ons archief

door


Na een kleine update, nu een grote! Je kan nu zoeken op datum om te zien welke films er op die dag werden uitgezonden.


Nieuw tijdblok

door


Misschien was het je opgevallen, maar vanaf nu hebben we in ons donkere tijdblokje een verloopje zitten. Dit verloopje geeft aan op hoeveel procent de film op dit moment is. Geen verloopje? Dan is er ook nog niets uitgezonden, of de film is al afgelopen (maar dan zou je die...