Recensie: Palo Alto (2013)

door


Palo Alto is een typische ‘coming of age’ film geregisseerd door Gia Coppola. De achternaam Coppola is geen onbekende naam in de filmwereld en laat van menig film enthousiasten het hart sneller kloppen.


Recensie: Sex Tape (2014)

door


Sex Tape is de laatste comedy van Jake Kasdan. Kasdan is bekend van de film Bad Teacher (2011). Weet Sex Tape het succes van de vorige film te evenaren? Lees hierover meer in onze recensie.


Recensie: Blended (2014)

door


De geoliede machine Sandler en Barrymore


Recensie: Two Days, One Night (2014)

door


Even iets helemaal anders. Dit keer een drama met in de hoofdrol de Franse actrice Marion Cotillard. Deux Jours, Une Nuit. In het Nederlands “Twee Dagen Een Nacht”. De Engelstalige titel is “Two Days, One Night”.


Recensie: Divergent (2014)

door


De Divergent boeken reeks heeft zich in het verleden bewezen en bleken vooral populair onder jongeren. Nu is de boekenreeks toe aan een verfilming.We gaan in deze recensie niet tot in de detail de film vergelijken met het boek, dat is zinloos wat ons betreft.


Recensie: Maleficent (2014)

door


Om je eraan te herinneren hoe goed Frozen is, bekijk je Maleficent (Maleficent is Latijn voor kwaadaardig). Maleficent is de blockbuster voor deze zomer waar Disney alle hoop op heeft gevestigd. Disney heeft als het ware met Maleficent een opgepoetste versie neergezet van het sprookje Doornroosje, uit 1959.