Recensie: Horrible Bosses 2 (2014)

door


Horrible Bosses 2 is de tweede film en vervolg op Horrible Bosses (2011) in korte tijd die geregisseerd is door schrijver en regisseur Sean Anders. Ook Dumb and Dumber To (2014) was een film waar deze schrijver ook aan gewerkt heeft.


Recensie: Pak Van Mijn Hart (2014)

door


Pak van mijn hart is Nederlandse romkom en tweede film van Kees van Nieuwkerk. Dat Kees nog veel moet leren blijkt uit het zien van de film. 'Een te makkelijke gooi'.


pak van mijn hart cover

Recensie: Bloedlink (2014)

door


Bloedlink is een nieuwe misdaadfilm van Nederlandse bodem met hoofdrollen voor Tygo Gernand, Marwan Kenzari en Sarah Chronis. De regisseur Joram Lürsen kennen we voornamelijk van zoetsappige doch succesvolle familiefilms als: Alles is liefde, Dolfje Weerwolfje en In Oranje.


bloedlink cover

Recensie: Tracks (2013)

door


Tracks is een film gebaseerd op het verhaal van Robyn Davidson, een vrouw die door de West-Australische woestijn trekt in de jaren zeventig. Backpacken en reizen is heel populair, toch blijkt het vaak een hele onderneming die niet altijd zonder slag of stoot en de nodige risico’s verloopt.


tracks cover

Recensie: Chef (2014)

door


Koken is groot. Diverse reality-tv shows waarin competitief wordt gekookt zijn razend populair en weten hoge kijkcijfers te scoren. Een aantal goede voorbeelden hiervan zijn; Master chef en Heel Holland Bakt. Het lijkt wel een nieuwe markt onder de tv formats.


chef cover movie

Recensie: Oorlogsgeheimen (2014)

door


Een paar jaar geleden werd het eerste boek van de bekende Nederlandse jeugdschrijver Jacques Vriens verfilmd. De film genaamd ‘Achtste Groepers Huilen Niet’ pakte destijds goed uit en werd goed ontvangen door het publiek. De filmmakers die het boek ‘Achtste Groepers Huilen Niet’ hebben gemaakt verfilmen nu een ander boek...


oorlogsgeheimen 119

Recensie: Palo Alto (2013)

door


Palo Alto is een typische ‘coming of age’ film geregisseerd door Gia Coppola. De achternaam Coppola is geen onbekende naam in de filmwereld en laat van menig film enthousiasten het hart sneller kloppen.


Recensie: Sex Tape (2014)

door


Sex Tape is de laatste comedy van Jake Kasdan. Kasdan is bekend van de film Bad Teacher (2011). Weet Sex Tape het succes van de vorige film te evenaren? Lees hierover meer in onze recensie.


Recensie: Blended (2014)

door


De geoliede machine Sandler en Barrymore


Recensie: Two Days, One Night (2014)

door


Even iets helemaal anders. Dit keer een drama met in de hoofdrol de Franse actrice Marion Cotillard. Deux Jours, Une Nuit. In het Nederlands “Twee Dagen Een Nacht”. De Engelstalige titel is “Two Days, One Night”.


Recensie: Divergent (2014)

door


De Divergent boeken reeks heeft zich in het verleden bewezen en bleken vooral populair onder jongeren. Nu is de boekenreeks toe aan een verfilming.We gaan in deze recensie niet tot in de detail de film vergelijken met het boek, dat is zinloos wat ons betreft.


Recensie: Maleficent (2014)

door


Om je eraan te herinneren hoe goed Frozen is, bekijk je Maleficent (Maleficent is Latijn voor kwaadaardig). Maleficent is de blockbuster voor deze zomer waar Disney alle hoop op heeft gevestigd. Disney heeft als het ware met Maleficent een opgepoetste versie neergezet van het sprookje Doornroosje, uit 1959.


Recensie: Filth (2013)

door